Bioritmus

"Egyszer fent - egyszer lent." Már az ókorban felfedezték hogy fizikai, érzelmi és szellemi állapotunk egy bizonyos ritmus szerint folyamatosan változik. Születésünk időpontjában indul el a bioritmusunk három sinus görbéje. Azt, hogy melyik nap hogyan érezzük magunkat, mihez van kedvünk, vagy erőnk, a bioritmusunk aktuális állásának is köszönhető.

Fizikai görbe: a test bioritmusa (23 napos ciklus)

Fizikai görbénk mutatja, hogy fizikai kondíciónk milyen állapotban van. A pozitív szakaszokban jó formában érezzük magunkat, több az energiánk, szívesebben végzünk fizikai tevékenységet, a sportban is jobb eredményeket érünk el. Negatív tartományban több pihenésre, feltöltődésre van szükségünk, úgy érezzük kevesebb az erőnk, energiánk.

Érzelmi görbe: a lélek bioritmusa (28 napos ciklus)

Érzelmi görbénk befolyásolja, hogy érzelmileg milyen állapotban vagyunk. A pozitív időszakokban lelkesebbek, optimistábbak vagyunk, pozitívan állunk hozzá az emberekhez, helyzetekhez. Negatív fázisokban viszont hajlamosak vagyunk depresszióra, elhagyhat optimizmusunk, felerősödhetnek lelki problémáink.

Szellemi görbe: a szellem bioritmusa (33 napos ciklus)

Szellemi teljesítőképességünket befolyásolja, hogy ez a görbénk éppen milyen tartományban van. Pozitív szakaszokban úgy érezzük, hogy könnyebben megy a tanulás és a szellemi munka, jobb eredményeket érhetünk el. Negatív értékeknél csökken a koncentrációs képesség, és nehezebben "fog az agyunk". Ilyenkor ugyanazokat a feladatokat lassabban tudjuk elvégezni.

Ha még nem vagy bejelentkezve, add meg születési idődet a bal oldali dátumválasztó segítségével, és nézd meg, hogy éppen milyen időszakban vagy!


Üzenet a mai napra

Várj egy kicsit...

Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

 
2015. augusztus 27. | Kecske éve | Szűz hava