Bioritmus

"Egyszer fent - egyszer lent." Már az ókorban felfedezték hogy fizikai, érzelmi és szellemi állapotunk egy bizonyos ritmus szerint folyamatosan változik. Születésünk időpontjában indul el a bioritmusunk három sinus görbéje. Azt, hogy melyik nap hogyan érezzük magunkat, mihez van kedvünk, vagy erőnk, a bioritmusunk aktuális állásának is köszönhető.

Fizikai görbe: a test bioritmusa (23 napos ciklus)

Fizikai görbénk mutatja, hogy fizikai kondíciónk milyen állapotban van. A pozitív szakaszokban jó formában érezzük magunkat, több az energiánk, szívesebben végzünk fizikai tevékenységet, a sportban is jobb eredményeket érünk el. Negatív tartományban több pihenésre, feltöltődésre van szükségünk, úgy érezzük kevesebb az erőnk, energiánk.

Érzelmi görbe: a lélek bioritmusa (28 napos ciklus)

Érzelmi görbénk befolyásolja, hogy érzelmileg milyen állapotban vagyunk. A pozitív időszakokban lelkesebbek, optimistábbak vagyunk, pozitívan állunk hozzá az emberekhez, helyzetekhez. Negatív fázisokban viszont hajlamosak vagyunk depresszióra, elhagyhat optimizmusunk, felerősödhetnek lelki problémáink.

Szellemi görbe: a szellem bioritmusa (33 napos ciklus)

Szellemi teljesítőképességünket befolyásolja, hogy ez a görbénk éppen milyen tartományban van. Pozitív szakaszokban úgy érezzük, hogy könnyebben megy a tanulás és a szellemi munka, jobb eredményeket érhetünk el. Negatív értékeknél csökken a koncentrációs képesség, és nehezebben "fog az agyunk". Ilyenkor ugyanazokat a feladatokat lassabban tudjuk elvégezni.

Ha még nem vagy bejelentkezve, add meg születési idődet a bal oldali dátumválasztó segítségével, és nézd meg, hogy éppen milyen időszakban vagy!


Üzenet a mai napra

Várj egy kicsit...

Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

Szakértőink

Éber Ábel

asztrológiai tanácsadó

Pap Krisztina

önismereti tanácsadó

Gyöngyösi Kincső

számmisztikus

Steinné Horváth Zsuzsa

kineziológus

Miskei Anikó

pszichológus

Aktuális

Aszcendens és Holdjegy számítás

Már működik az aszcendens és holdjegy számítás! Ahhoz, hogy ezt ki tudjuk számítani, meg kell adnotok a pontos születési időtöket és a helyet is. Tovább a kalkulátorra >>

 
2015. október 9. | Kecske éve | Mérleg hava