A leírás értékelése (27)

Ikrek-Sárkány

StumbleUponDiggFacebook
Megosztás:

Az Ikrek Sárkány remek párosítás, izgalmas és elragadó embert rejt. Magabiztosságot sugároz, nagy lánggal ég, vonzó és sármos. Inkább a pillanatnak él, távol állnak tőle a hosszas elmélkedések.

Az Ikrek Sárkány sok tehetséggel megáldott személyiség, aki jelentős sikereket érhet el a munkájában. Ha számára érdekes újdonságra talál, hatalmas lánggal tud égni, azonban vigyáznia kell, mert ez a láng hamar kialszik, ha nem koncentrál kellően a feladatra. Hajlamos hatalmas terveket kieszelni, amibe aztán hamar beleun. A siker érdekében fontos, hogy összpontosítani tudja tehetségét és lelkesedését.

Az Ikrek Sárkány a társaság középpontja. Sok barátja van. Különböző feladatokat is jól megold egyszerre, és több beszélgetésben is kiigazodik egyidőben, ugyanakkor a dolgok mélységére látni nem igazán az ő asztala. Hajlamos elkedvetlenedni, mikor kicsúszik a kezéből az irányítás az esetleges rossz tervezés miatt.

Az Ikrek Sárkány a megtestesült szexualitás, mindíg többre vágyik, amit fondorlatos és elbűvölő eszközökkel meg is szerez magának. A szerelemben ugyanakkor gyakran határozatlan. Életre szóló kapcsolatra olyan párt választ, aki a társadalmi tekintélyét emeli. Fontos számára mások véleménye.

Válassz ki két másik jegyet!

Nyugati jegy
Kínai jegySzerinted mennyire igaz a leírás?Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

 
2015. augusztus 31. | Kecske éve | Szűz hava