A leírás értékelése (27)

Ikrek-Sárkány

StumbleUponDiggFacebook
Megosztás:

Az Ikrek Sárkány remek párosítás, izgalmas és elragadó embert rejt. Magabiztosságot sugároz, nagy lánggal ég, vonzó és sármos. Inkább a pillanatnak él, távol állnak tőle a hosszas elmélkedések.

Az Ikrek Sárkány sok tehetséggel megáldott személyiség, aki jelentős sikereket érhet el a munkájában. Ha számára érdekes újdonságra talál, hatalmas lánggal tud égni, azonban vigyáznia kell, mert ez a láng hamar kialszik, ha nem koncentrál kellően a feladatra. Hajlamos hatalmas terveket kieszelni, amibe aztán hamar beleun. A siker érdekében fontos, hogy összpontosítani tudja tehetségét és lelkesedését.

Az Ikrek Sárkány a társaság középpontja. Sok barátja van. Különböző feladatokat is jól megold egyszerre, és több beszélgetésben is kiigazodik egyidőben, ugyanakkor a dolgok mélységére látni nem igazán az ő asztala. Hajlamos elkedvetlenedni, mikor kicsúszik a kezéből az irányítás az esetleges rossz tervezés miatt.

Az Ikrek Sárkány a megtestesült szexualitás, mindíg többre vágyik, amit fondorlatos és elbűvölő eszközökkel meg is szerez magának. A szerelemben ugyanakkor gyakran határozatlan. Életre szóló kapcsolatra olyan párt választ, aki a társadalmi tekintélyét emeli. Fontos számára mások véleménye.

Válassz ki két másik jegyet!

Nyugati jegy
Kínai jegySzerinted mennyire igaz a leírás?Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

Nyugati csillagjegyek

Vízöntő
Halak
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak

Kínai csillagjegyek

Patkány
Bivaly
Tigris
Nyúl
Sárkány
Kígyó
Ló
Kecske
Majom
Kakas
Kutya
Disznó

Aktuális

Aszcendens és Holdjegy számítás

Már működik az aszcendens és holdjegy számítás! Ahhoz, hogy ezt ki tudjuk számítani, meg kell adnotok a pontos születési időtöket és a helyet is. Tovább a kalkulátorra >>

 
2015. augusztus 1. | Kecske éve | Oroszlán hava