A leírás értékelése (17)

Skorpió-Tigris

StumbleUponDiggFacebook
Megosztás:

A Skorpió Tigris bátor, szertelen ember, mindent a végletekig csinál. Soha nem fogadja el az életet, ahogy jön, hanem meg akarja változatni és áthágni a szabályait.

Tudatosan keresi a veszélyes helyzeteket, melyekben elszántan viszi véghez saját akaratát. Soha nem szán időt arra, hogy apró részletességgel tervezgessen vagy listákat írjon.

A Tigris jegyűek közül ő a legintenzívebb karakter. Mélyen érző, érzékeny, mindig az éppen aktuális feladatára koncentrál. Erős akaratú és motivált, nem szereti az ellentmondásos helyzeteket.

A Skorpió Tigris olykor hisztis tud lenni, forrófejű és őszintén szólva kissé őrült. Rajong az új élményekért, beleveti magát, magába szívja, magába építi az új tapasztalatokat, és máris kész a következő kihívásra. Egyetlen élete alatt képes hármat is leélni.

Szerelmi és szexuális élete heves, egy kifejezett ínyenc. Számára a kevesebb nem több: a több a több, és a több mindig jobb. Szüksége van a testiségre, olyannyira, mint a hónak a hidegre ahhoz, hogy megmaradjon. Szeretetteljes és szeretni tudó, rendkívül hűséges, szerelméért mindent megtesz, ha ő is megkapja, amire szüksége van.

Válassz ki két másik jegyet!

Nyugati jegy
Kínai jegy


Ebben a kombinációban született ismert emberek


Szerinted mennyire igaz a leírás?Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

Nyugati csillagjegyek

Vízöntő
Halak
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak

Kínai csillagjegyek

Patkány
Bivaly
Tigris
Nyúl
Sárkány
Kígyó
Ló
Kecske
Majom
Kakas
Kutya
Disznó

Aktuális

Aszcendens és Holdjegy számítás

Már működik az aszcendens és holdjegy számítás! Ahhoz, hogy ezt ki tudjuk számítani, meg kell adnotok a pontos születési időtöket és a helyet is. Tovább a kalkulátorra >>

 
2015. augusztus 3. | Kecske éve | Oroszlán hava