A leírás értékelése (17)

Skorpió-Tigris

StumbleUponDiggFacebook
Megosztás:

A Skorpió Tigris bátor, szertelen ember, mindent a végletekig csinál. Soha nem fogadja el az életet, ahogy jön, hanem meg akarja változatni és áthágni a szabályait.

Tudatosan keresi a veszélyes helyzeteket, melyekben elszántan viszi véghez saját akaratát. Soha nem szán időt arra, hogy apró részletességgel tervezgessen vagy listákat írjon.

A Tigris jegyűek közül ő a legintenzívebb karakter. Mélyen érző, érzékeny, mindig az éppen aktuális feladatára koncentrál. Erős akaratú és motivált, nem szereti az ellentmondásos helyzeteket.

A Skorpió Tigris olykor hisztis tud lenni, forrófejű és őszintén szólva kissé őrült. Rajong az új élményekért, beleveti magát, magába szívja, magába építi az új tapasztalatokat, és máris kész a következő kihívásra. Egyetlen élete alatt képes hármat is leélni.

Szerelmi és szexuális élete heves, egy kifejezett ínyenc. Számára a kevesebb nem több: a több a több, és a több mindig jobb. Szüksége van a testiségre, olyannyira, mint a hónak a hidegre ahhoz, hogy megmaradjon. Szeretetteljes és szeretni tudó, rendkívül hűséges, szerelméért mindent megtesz, ha ő is megkapja, amire szüksége van.

Válassz ki két másik jegyet!

Nyugati jegy
Kínai jegy


Ebben a kombinációban született ismert emberek


Szerinted mennyire igaz a leírás?Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

 
2015. október 7. | Kecske éve | Mérleg hava