A leírás értékelése (240)

Oroszlán aszcendens

Oroszlán

Az Oroszlán aszcendensű ember vele született önbizalommal, tartással rendelkezik. Tekintélye és erős kisugárzása van. Büszke típus, de szüksége van a többiek elismerésére is.

Őszinte, sőt akár kínosan is az, az igazság számára nagyon fontos. Megfontoltságát és lelkesedését általában győzelem koronázza. Minden helyzetben elegánsan viselkedik és gesztusaiból könnyedség árad.

Megfontolt és előrelátó, optimizmusa, és biztonságot sugárzó lénye mindenkit megragad. Megjelenése, viselkedése méltóságteljes.

Külsejével is magára vonzza a tekintetet, tartása egyenes, tekintete nyílt és bátor. Haja és szemöldöke dús, arca markáns, szemei nagyok. Haja és szeme általában világos. Válla széles, teste izmos.Szerinted mennyire igaz a leírás?Kommentek

 (0)

Magdolna

Üdvözlöm.
Egy kérdésem lenne.
Tudomásom szerint Szűz az aszcendensem.
Erdőszentgyörgyön születtem, Romániában, sajnos a pontos időt nem tudjuk.
Kb. éjszaka 2-3 körül születtem, de ez sem biztos, és mi előbbre vagyunk Erdélyben 1 teljes órával.
Bocsánat, de szeretném ha megnyugtatna az aszcendensemmel kapcsolatban...
Köszönöm!
Üdv:MM

 (4)

barbieee

Kedves Ábel.
Én rák napjegy,és elméletileg oroszlán aszcendens vagyok, és kos holdjegy.
1985.07.09 én születtem.
az alkati leírás illik rám hisz 172/58,izmos jellegű,szikár testalkatom van,és széles vállam,ám kicsit ovális arcom,tehát nem széles,kékes zöldes cicás szemem,dús haj,és ha nem szedném ki,bizony valóban hosszú,dús szemöldökkel rendelkezem;D ;)
viszont ez az önbizalom dolog nem mindig van bennem.
van idő amikor tele vagyok önbizalommal,és úgy érzem én vagyok a legjobb,de sajnos sokszor érzem egyedül magam,mint egy meg nem értett személy,akit sokan utálnak,nem szeretnek,és én magamat sem szeretem sokszor,talán akadozó fejlődésem /tanulmányok miatt.
ezt úgy értem,hogy tanulás szempontjából nincs bennem kitartás,és sokszor feladom.
vagy ,hogy nem tudok megülni a fenekemen ,ha valami untat,vagy hogy úgy érzem nem tudok olyan emberek mellett lenni,aki nem folyamatosan csodál.
ha viszont minden 10percben dicsérnek,és segítenek,mintsem lehúznak,önbizalmam megerősödik.
Mit gondol ez mitől lehet? mit kellene tennem? ha sportolok egyébként úgy érzem nagyon jót tesz a lelkemnek..
Mit javasol,? megértem,hogy nem tud mindenre választ adni,hisz személyesen nem is ismer,és ön nem személyiség tréner;),de valóban nehéz a ki törni akaró oroszlánnal,és a félénk rákkal együtt élnem;S

 (8)

bubi

Ez mind igaz amit az oroszlánról írtok,mert én is magamra ismertem.Csak azt mondjátok meg nekem,hogy milyen kapcsolatom lehetne egy ikrekkel,köszi.

 (1)

Lívia

Rám sokkal inkább ezek a jellemzők igazak,mint a horoszkópom.
A világos szem,és haj,na meg az izmos test,na ez nem úgy van.

 (1)

Éber Ábel [tanácsadó]

Kedves leone13!

A Nap a saját jegyében uralkodik, míg a Szaturnusz ott gyenge. Így egyértelműen a Nap az erősebb. Viszont, mivel a felkelő jegy is Oroszlánban áll, túl is működik ott. Ezért ’szinte’ kell is oda egy visszahúzó erő, hogy az egyensúly helyreállhasson. A legtöbbször azonban a kétféle energia nem egyenlíti ki egymást. Így a sikereket, a személyiség kiteljesedését kevésbé érezni, ráadásul sokszor többet kell érte dolgozni, mint másoknak. Illetve olyan helyzetekért is felelősségre vonhatnak, melyben látszólag nincs közvetlen szereped. Pl. az egész osztály büntetik egy ember miatt. Ezért gyakran vezethet frusztrációhoz.
Legtöbbször a büszkeség ennek az oka. Ezért az alázat (és nem a megalázkodás) erénye tanulási feladat is. Mivel a Szaturnusz a ’karma őre’, így olyan előző életi személyiségmintázatra is utalhat, melyben túlműködött az egó. Akár gőgös visszaélés is történhetett. Megoldás lehet, a felvállalás, a felelősség érettség kérdése, hiszen aszcendenst érintve életre szóló terhelést mutat. Megtalálni a saját korlátokat.

Minden jó-t!

 (0)

leone13

Stimmel, bár nálam az ascendensen van egy Nap -Szaturnusz konjunció. ezzel az állással mit javasoltok? Elég nehéz állás, pont a két ellentét áll együtt. Melyik az erősebb a Nap vagy a Szaturnusz?

 (0)

Éber Ábel [tanácsadó]

Kedves Évi!

Minden általánosítás kissé megfakítja az igazság tükrét… Ahhoz, hogy valakinél ez láthatóvá váljon, a teljes horoszkópot látni kell.
Nem mindegy, hogy a Nap a horizont alatt vagy épp fölötte járt a születés pillanatában. I vagy 12. házba.

Ha az előző, akkor erős a magába vetett hite, önbizalma és ez kívülről a királyi tartásában is megjelenik. Még inkább felerősödnek a dinamikus oroszláni tulajdonságok. Derűs életszeretete átfűti a didergőket…

Ha viszont fölötte, akkor inkább extrovertált, belső úton járó, aki nem igazán szeret mások előtt szerepelni. Több sorscsapást is meg kell élnie. Sokszor távolba révülő tekintettel szemléli a világot… Kissé nehezen átláthatók a dolgai, ezért maga is ködösen látja.

Minden jó-t!

 (0)

Évi

Szia Ábel,

ha valakinek azonos a napjegye az aszcendensével arról elmondható, hogy kívül-belül ugyanolyan? úgy értem olyan, amilyennek mutatja magát kifelé?
lehet bármilyen általánosítást tenni erre?

 (1)

Datatrop

Köszönöm!

 (0)

Éber Ábel [tanácsadó]

Kedves Rózsa Ábel!

E konstelláció ereje akkor használható fel pozitív módon, ha mások segítésére irányul, oly módon, hogy erődet és határozottságodat a szolgálatban használod. A jó király (Oroszlán) a népe első számú szolgája. A Bak céltudatos ereje ennek kivitelezéséhez hasznos segítség. Az alázat nem egyenlő a megalázkodással. Sokkal inkább a nemes magatartás kifejeződése.
Így egyfajta ’egyszemélyes hadseregként’ emelkedhetsz önmagad fölé. Ehhez kulcs lehet a felvállalás. Használd, hiszen ezért néznek Rád így, hogy segítsd őket…csak mintha nem hinnéd el magadról. Sebaj, Neo is így kezdte…
Ennek megvalósításával, sikerülhet feloldanod azt a paradox helyzetet is, melyben ugyanannyira vagy benne közösségekben, mint amennyire távolságtartó is tudsz lenni.

A bolygók nem okozzák, hanem mutatják, hogy milyen vagy valójában. Az Oroszlán a Tűz őselem, Szilárd megtestesülése. Ha valahol tüzet raknak, a didergők mindig köré gyűlnek…
Ahhoz, hogy másokkal, lányokkal jóban legyél, az első lépés, hogy magaddal is sikerüljön. Love my self.

Minden jó-t!

 (1)

Rózsa Ábel

Heló!
nem nagyon örülök h bak a horoszkópom de mikor megtudtam h oroszlán az aszcendensem teljesen elszomorodtam :) a jellemzések segitenek megismerni önmagam és be kel valjam van benne igazság. pl számomra érthetetlen módon az emberek nem állnak az utamba, kitérnek előlem az utcán, átadják a kezdeményezést ha meg kel szólalni társaságnan vagy ha valami ismeretlen, esetleg problémás a megoldás automatikusan mindenki rám néz. ennek okát eddig nem értettem nem tudtam kezelni igazából sokszor nem is láttam a benne rejlő lehetöséget inkább problémát okozott és nyomasztó volt. És az érdekelne h ez az egész azért volt igy mert a bak és az oroszlán keveredve ilyen hatása volt rám?? egy ismerősöm azt mondta bak-oroszlán = határozotság - erő és még hozzátette h ez ijesztő lehet sok embernek, és ez a másik problémám nagyon kevés emberr tud a társaságomban fesztelen lenni ,főleg ha lányokról van szó pedig én csak természetesen viselkedem lehet h ez a baj kontrolálnom kellene magam vagy keresni valakit akivel öszeillek.... de kinek felelne meg egy bak oroszlán?

 (0)

klauka

úgy ahogy igaz,mondjuk az én csillagjegyem a skorpió,ezért nagyban üti egymást pár dolog,d néhány nekem is stimmel=)

 (1)

Éber Ábel [szakértő]

Kedves Marika!
Az Oroszlán, vezetésre született. Ezt a környezete is érzi, és egyfajta természetes kiválasztódás szerint, folyton helyzetbe is hozzák. Ha nem vállalja, akkor jön az önizalomhiány. Ez pedig a Rák napjegyre mutat hiszen, a ráknak azért van páncélja, meg nagy ollója, mert fél. Belül puhatestű. Az oroszlánnak ezek nem kellenek. Hiszen önnmagába vetett hite van.
E konstelláció, az Óz című mese oroszlánjához hasonlít, aki azt hitte, neki nincs szive. Bátortalan. A végén persze kiderül, hogy van, csak nem hitte el magáról...

eberabel@lovemyself.hu

Minden jó-t!

 (1)

Marika

Hát néhány dolog azért nem stimmel. Főleg az önbizalom. Na az aztán egyáltalán nincs.A hajam, szemem világos,izmosnak se mendanám igazán magam.

Gyors horoszkóp kalkulátor

Add meg születési idődet, ami alapján kiszámítjuk nyugati-kínai horoszkópodat és bioritmusodat!

Részletes horoszkóp kalkulátor

Születési idő és hely megadásával kiszámíthatod aszcendensedet, holdjegyedet és pontos csillagjegyeidet.

Tovább >>

Titkos kedvencek

Akiket ide felviszel, csak Te fogod látni! Lehet családtagod, főnököd, beosztottad, szerelmed, vagy bárki, akinek érdekel a horoszkópja, bioritmusa.

Kedvencek felviteléhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Minta kedvenc lista

 
2015. szeptember 2. | Kecske éve | Szűz hava